Saturday, January 17, 2009

Jln2 Cari Pasal CNY: Midvalley

arini buring sesangat so aku gi jenjalan cari pasal lagik lerr.. aku gi kat Midvalley.. mak datuk jamm giler babas tahap gaban kat sini.. semua parking full.. tapi aku redah jer parking kat theGarden mehehee.. sib baik ade minah tu nak kuar cepat2 aku gi follow..


hurmm patut ler ramai bangat org kat midvalley arini, rupanya ada Postgraduate Education Fair ngan Jobstreet.com MCTF (Malaysia Career & Training Fair) nii... so aku pun sesaja ler gi survey.. aku gi tanya pasal master in information security kat booth CASE UTM pastu baru tengok2 booth yg lain tapi tak lama.. tak tahan arr crowded sangat.. mcm2 rupa org.. mcm2 bau.. mcm2 karenah.. buat aku headache jer... tengok yg area jobstreet tu pun kejap je tu pun pasal kene lalu semua tu baru leh dpt cari exit.. kekeke.. aku tak teruja plak nak survey kat booth2 kerja tu.. maybe sbb keje aku skang sempoi jer n bos pun ok n umah aku dekat ngan opis.. kekeke tu pasal membe2 aku jeles mehehee..

dah penat menempuh beriban2 manusia kat dua2 fair ni aku lepak kat centre tu tengok ade pertunjukan drum plak sempena nak CNY nii..sempat ler juga aku snap gambo skit..







1 comment:

HaYa said...

iii..hari tu penat ni tgu
nda mo dorg main
sekali kami p tpt lain sdh..
baru dorg p pukul2 tu drum besar durg
geram oo.